Skoon °15

Skoon °15 – mijn geesteskind en droom
Hej! Mijn naam is Sarah, een gedreven moeder van twee prachtige kindjes die er prat op gaat dat het beste voor iedereen bereikbaar is.

Door mijn jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste alsook mijn opleiding aan Denise Grésiac, heb ik altijd gedroomd om een eigen salon te openen. Bij Skoon °15 sta ik helemaal klaar om je een heerlijke ervaring te geven. Mijn gouden handen zorgen voor een verzorging op maat waar jouw huid je dankbaar voor zal zijn. En ook als gespecialiseerde voetverzorgster is het al jaren mijn doel om je van vervelende en pijnlijke voeten af te helpen.

Skoon °15, en dus jouw verzorging, is mijn droom.
Ik verheug me erop om met jou een hechte vertrouwensband op te bouwen en duurzame resultaten te boeken.

Tot snel!
Skoone groetjes,
Sarah

BSerene

Emma is een geboren Londenaar die overal ter wereld heeft gewoond. Nu woont ze in Antwerpen met haar echtgenoot en zoon.

Nadat ze haar diploma voor massagetherapie haalde aan het ITEC in Londen, schoolde ze zich bij in specifieke technieken zoals reflexologie en verloskunde in het UZ Gent.

Iedereen is anders, communiceert anders en elk lichaam heeft een eigen, natuurlijk helingsproces. Een behandeling van BSerene is dus niet zomaar een voorgekauwde routine, je krijgt een gepersonaliseerde verzorging.

Serene groetjes,
Emma

Due Mani

Ik ben Heidi, gelukkig getrouwd met Franky, trotse mama van Jasper, plusmama van Delphine en Nana van de immer schattige Mathis. Last but not least ben ik kattenmama van Roxie, onze Britse Korthaar.

Na een opleiding tot nagelstyliste bij Pronails ben ik in september 2020 gestart met Due Mani. In coronatijd starten met een eigen zaak was uitdagend maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Ondertussen heb ik verschillende opleidingen gevolgd en kan je bij mij terecht voor pedicure, manicure, gellak, gelnagels en wimperlifting.

Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk en naast mijn salon in Hemiksem, sta ik ook voor je klaar bij Skoon °15.

Groetjes,
Heidi

Véronique

Aangenaam, ik ben Véronique. Al in de middelbare school twijfelde ik niet en koos ik volop voor de zorg. Ik werkte nadien dan ook jarenlang met hart en ziel in de zorgsector.

In 2012 volgde ik een bijkomende opleiding als gespecialiseerde voetverzorgster. Sinds 2013 combineerde ik m’n werk in de zorg met voetverzorging. Maar nu is het tijd om een nieuwe weg in te slaan!

Ik leg me compleet toe om jullie de beste gespecialiseerde voetverzorging te bieden. Een nieuwe weg of uitdaging? Misschien wel, maar ik kan toch nog steeds blijven zorgen voor wie dat wenst.

Tot gauw!
Groetjes,
Véronique

Waar kan je Skoon °15 vinden

Fruithoflaan 13/17, 2600 Berchem