Skoon °15

Skoon °15 – mijn geesteskind en droom
Wie ben ik? Mijn naam is Sarah, een gedreven moeder van twee prachtige kindjes die er prat op gaat dat het beste voor iedereen bereikbaar is.

Door mijn jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste alsook mijn opleiding aan Denise Grésiac, heb ik altijd gedroomd om een eigen salon te openen. Bij Skoon °15 sta ik helemaal klaar om je een heerlijke ervaring te geven. Mijn gouden handen zorgen voor een verzorging op maat waar jouw huid je dankbaar voor zal zijn. En ook als gespecialiseerde voetverzorgster is het al jaren mijn doel om je van vervelende en pijnlijke voeten af te helpen.

Skoon °15, en dus jouw verzorging, is mijn droom.
Ik verheug me erop om met jou een hechte vertrouwensband op te bouwen en duurzame resultaten te boeken.

Tot snel!
Skoone groetjes,
Sarah

BSerene

Emma is een geboren Londenaar die overal ter wereld heeft gewoond. Nu woont ze in Antwerpen met haar echtgenoot en zoon.

Nadat ze haar diploma voor massagetherapie haalde aan het ITEC in Londen, schoolde ze zich bij in specifieke technieken zoals reflexologie en verloskunde in het UZ Gent.

Iedereen is anders, communiceert anders en elk lichaam heeft een eigen, natuurlijk helingsproces. Een behandeling van BSerene is dus niet zomaar een voorgekauwde routine, je krijgt een gepersonaliseerde verzorging.

Serene groetjes,
Emma

Due Mani

Ik ben Heidi, 43 jaar. Ik ben gelukkig getrouwd met Franky, trotse mama van Jasper en plusmama van Delphine, en Nana van de immer schattige Mathis. Last but not least ben ik kattenmama van Roxie, onze 5-jarige Britse Korthaar.

Na een opleiding tot nagelstyliste bij Pronails ben ik in september 2020 gestart met Due Mani. In coronatijd starten met een eigen zaak was uitdagend maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Ondertussen heb ik verschillende opleidingen gevolgd en kan je bij mij terecht voor pedicure, manicure, gellak, gelnagels en wimperlifting.

Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk en naast mijn salon in Hemiksem, sta ik ook voor je klaar bij Skoon °15.

Groetjes,
Heidi

Waar kan je Skoon °15 vinden

Fruithoflaan 13/17, 2600 Berchem